Port Facility Security Officer (PFSO)

ROC Nova College Kanaalstraat 7, IJmuiden

U leert zorgdragen voor de beveiliging van de havenfaciliteit, het ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van het havenfaciliteitsbeveiligingsplan. Daarnaast leert u samenwerken met beveiligingsbeambten van maatschappijen (company security officer) en scheepsbeveiligingsbeambten (ship security officer). Inhoud • Internationale conventies, codes en overheidswetgeving • Scheeps- en havenactiviteiten • Havenfaciliteitsbeveiligingsplan • Rapportage, documentatie en beveiligingsadministratie • Beveiligingsbewustheid en reacties … Continue reading Port Facility Security Officer (PFSO)

Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC)

Hotel Schimmel/Brasserie 1885 Stationsweg Oost 243, Woudenberg

Kun je zien of iemand liegt?
Helaas niet. Het is een wijdverbreide mythe dat dit wel zou kunnen, gevoed door Hollywood en zelfverklaarde experts.

Wat is er dan wel mogelijk?
Door aandachtig te luisteren en te observeren is het mogelijk om afwijkingen van de zogenaamde baseline vast te stellen.

Wil je dit ook onder de knie krijgen?
Schrijf je dan nu in voor de cursus Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC) van Woodland Emotional Intelligence!

Training Bewust Beveiligen

Leer potentiële dreigingen of afwijkingen in uw omgeving in een vroeg stadium te herkennen en beoordelen, zodat u proactief in actie kunt komen (Predictive Profiling).

Workshop Bewust Beveiligen

Leer een potentiële dreiging of afwijking in een vroeg stadium te herkennen en beoordelen en kom proactief in actie (predictive profiling).

Workshop Beveiligingsbewust(zijn)

Een praktijkgerichte workshop van twee uur waarin u zich beter bewust wordt van een mogelijk dreigende situatiezodat u er tijdig naar kunt handelen.

PreSail IJmond

IJmuiden/Beverwijk Havens van, Ijmuiden / Beverwijk

Op de dagen voorafgaand aan Sail Amsterdam vindt in de havens van IJmuiden en Beverwijk het culturele en nautische evenement PreSail IJmond plaats.

U bent op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 augustus van harte welkom om de tall ships een warm welkom te geven! Op woensdag 12 augustus varen de schepen in parade naar Amsterdam.

SAIL 2020 Amsterdam

From 12 to 16 August 2020, Amsterdam will be the decor for the prestigious Tall Ships and impressive naval ships. An event not to be missed. The 10th edition of this unique event will be more spectacular than ever.

Congres Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit

Flanders Meeting Center, Zoo Antwerpen Koningin Astridplein 20, Antwerpen

Wereldwijd groeit de georganiseerde misdaad. Wat kunnen wij leren van de aanpak van criminele bendes vanuit internationaal perspectief? Hoe komt het dat Nederland en België een van de grootste drugstransportlanden zijn? En waarom is een internationale aanpak en grensoverschrijdende publiek/private samenwerking een absolute voorwaarde om de drugscriminaliteit te bestrijden? In het congres Ondermijning & Georganiseerde Criminaliteit op 16 september leert u er meer over. p 17 september maken we een excursie naar de Antwerpse haven.