International Day of Peace

The United Nations' (UN) International Day of Peace is celebrated on September 21 each year to recognize the efforts of those who have worked hard to end conflict and promote peace.

CyberSafeHavens webinar

6 oktober 2020 vindt van 13:00 tot 15:00 het CyberSafeHavens webinar plaats. Hét webinar dat draait om de digitale weerbaarheid van havens: ook havens hebben namelijk te maken met toenemende digitale dreigingen. Binnen deze voor Nederland essentiële knooppunten is er bovendien sprake van een grote mate van onderlinge (keten)afhankelijkheid: dit vraagt om intensieve samenwerking. Het … Continue reading CyberSafeHavens webinar

Digital Experience 2020

Hét congres in de strijd tegen misdaad, fraude en cybercrime: live & online! Op 7 oktober 2020 organiseert DataExpert Digital Experience 2020, hét congres op het gebied van misdaadbestrijding, fraudebestrijding en cybercrime. Volg de ruim 24 unieke, gevarieerde kennis- en gebruikerssessies over diverse thema’s, de nieuwste oplossingen, trainingen en use cases. Zo wordt u op … Continue reading Digital Experience 2020

Training Bewust Beveiligen

Leer potentiële dreigingen of afwijkingen in uw omgeving in een vroeg stadium te herkennen en beoordelen, zodat u proactief in actie kunt komen (Predictive Profiling).

Port Facility Security Officer (PFSO)

De Ruiter Training & Consultancy Oosterhavenweg 22-24, Vlissingen

Tweedaagse cursus bestemd voor die personen die aangewezen zijn als Port Facility Security Officer.

Workshop Bewust Beveiligen

Leer een potentiële dreiging of afwijking in een vroeg stadium te herkennen en beoordelen en kom proactief in actie (predictive profiling).

Workshop Beveiligingsbewust(zijn)

Een praktijkgerichte workshop van twee uur waarin u zich beter bewust wordt van een mogelijk dreigende situatiezodat u er tijdig naar kunt handelen.

Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC)

Hotel Schimmel/Brasserie 1885 Stationsweg Oost 243, Woudenberg

Kun je zien of iemand liegt?
Helaas niet. Het is een wijdverbreide mythe dat dit wel zou kunnen, gevoed door Hollywood en zelfverklaarde experts.

Wat is er dan wel mogelijk?
Door aandachtig te luisteren en te observeren is het mogelijk om afwijkingen van de zogenaamde baseline vast te stellen.

Wil je dit ook onder de knie krijgen?
Schrijf je dan nu in voor de cursus Evaluating Truthfulness and Credibility (ETaC) van Woodland Emotional Intelligence!