The Sky is the Limit

Online

Gaat u mee op reis naar de haven van de toekomst?
Webinar met Paul Pot & Andre Kuipers

Nor-Shipping 2021 – GEANNULEERD

Van 1 t/m 4 juni 2021 vindt de beurs Nor-Shipping plaats in Oslo. Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie.

Werkconferentie Drones voor Defensie en Veiligheid

Troned, Twente Safety Campus, Space53 Vliegveldstraat 100, Enschede

De wereld is sterk in beweging. In toenemende mate hebben we te maken met politieke instabiliteit, bestrijding van georganiseerde criminaliteit en effecten van klimaatverandering op veiligheid. Dit in combinatie met razendsnelle hoogwaardige technologieontwikkeling van onder meer geautomatiseerde onbemande systemen (UAS). Deze systemen gaan in deze context dan ook een steeds grotere rol spelen in onze … Continue reading Werkconferentie Drones voor Defensie en Veiligheid

NEVA Rusland 2021

NEVA is de grootste vakbeurs voor de scheepsbouw in Rusland. NEVA vindt plaats van 21 t/m 24 september 2021 in het Expoforum in St. Petersburg. Met bijna 25.000 bezoekers en ruim 650 exposanten uit 29 landen kun je hier in vier dagen tijd honderden potentiële klanten ontmoeten.

SEA Asia 2021

Midden in de Singapore Maritime Week, vindt dé maritieme & offshorebeurs van Azië plaats; SEA Asia in de maritieme hotspot Singapore.

Digital Experience 2021

Mark your calendar: Digital Experience 2021 - 6 oktober, 2021 Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons nieuws en toekomstige evenementen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van DataExpert.

Europort 2021

Met 27.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot één van de grootste maritieme vakbeurzen in Europa. Verdeeld over 8 hallen presenteren verschillende nationale en internationale spelers zich op deze beurs. Europort heeft een speciale focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Tot de bezoekers van Europort behoren: scheepseigenaren, reders, werven, ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Zoals superintendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

Marintec China 2021

Al meer dan 40 jaar staat de beurs Marintec China bekend als het meest volledige B2B-platform voor de internationale maritieme industrie. Met ruim 71.000 professionele bezoekers uit 100 landen, mag je dit zeker niet missen.