Loading Events

« All Events

Webinar insider risk management bij havenondernemingen

September 29 @ 12:00 - 13:30 CEST

De afgelopen jaren is er sprake van een versterking van de macht en positie van de drugs industrie en illegale activiteiten in de havens. Drugscriminelen groeien, krijgen macht in de bovenwereld en vormen een bedreiging voor de (lokale) democratie. Kwetsbare (jonge) mensen raken verstrikt in criminele netwerken en verspillen hun toekomst. Het heeft grote gevolgen voor bedrijven en hun mensen, ook in de havens.

Dit online webinar biedt een introductie op het thema Insider Risk Management. De aanpak biedt mogelijkheden voor het identificeren, voorkomen, detecteren, reageren en herstellen van zowel onbedoelde als opzettelijke dreigingen van binnenuit uw onderneming of organisatie en zo ondermijning het hoofd te bieden.

Elsine van Os is oprichter van Signpost Six en expert op het gebied van ‘insider risk management’. Met haar achtergrond in de klinische psychologie en jarenlange ervaring in het veld van militaire en commerciële inlichtingen integreert zij psychologie en technologie in de aanpak van interne dreigingen, zoals spionage, sabotage en datadiefstal.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via Voka.be.

Details

Date:
September 29
Time:
12:00 - 13:30 CEST
View Event Website

Venue

Online
Netherlands

Leave a Reply