Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sail op Scheveningen

June 20th 2019 - June 23rd 2019


Van 20 tot en met 23 juni vindt de eerste editie van Sail op Scheveningen plaats. Ruim 30 bijzondere, grote zeilschepen komen naar de haven van Scheveningen, omdat dit dan de finishplaats is van de Liberty Tall Ships Regatta. Unieke schepen om te bewonderen én te betreden. Sail op Scheveningen staat garant voor vier dagen spektakel in de haven van Scheveningen.

Unieke belevenis
Er is enorm veel te zien en te beleven in de haven van Scheveningen. Van straattheater tot oesters en wijn proeven in verschillende winebars en spectaculaire maritieme demonstraties. Tijdens Sail op Scheveningen kijk je je ogen uit. Niet alleen de enorme en bijzondere zeilschepen trekken de aandacht. Ook de duizenden bemanningsleden uit alle winstreken, zorgen voor een groot spektakel op de kade.

Kijk voor meer informatie over het programma van 20 tot en met 23 juni op www.sailopscheveningen.nl.

Hospitality arrangementen
Zo’n groot internationaal maritiem evenement is bij uitstek een evenement voor relatiemarketing, teambuilding of netwerkbijeenkomsten. Aan boord stappen van een indrukwekkend zeilschip met klanten, zakelijke relaties of het eigen personeel levert een ervaring op om niet snel te vergeten. Vaar tijdens deze arrangementen door de haven van Scheveningen en op de Noordzee. Bijvoorbeeld tijdens de Sail-In Parade, waarbij alle Tall Ships in een grote parade langs de kust de haven van Scheveningen binnen varen. Een unieke belevenis! Of vaar met uw relaties de Noordzee op met ondergaande zon tijdens één van de avondarrangementen. Een prachtig beeld van Tall Ships in de schemering, met een heerlijk diner aan boord.

De Tall Ships zijn naast een vaartocht ook voor een of deck party te reserveren voor gezelschappen van 30 tot maar liefst 250 gasten. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd; van ontvangst in de haven van Scheveningen tot entertainment en catering aan boord. Ook zijn er al arrangementen vanaf 4 personen te reserveren. In dit geval deelt u op donderdag 20 juni samen met gasten van andere bedrijven een Tall Ship. De gehele catering tijdens de arrangementen wordt verzorgd door lokale horecapartner Catch by Simonis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjors Mooyman, sjors.mooyman@sailevenementen.nl en/of 020 688 1818

Details

Start:
June 20th 2019
End:
June 23rd 2019
View Event Website

Leave a Reply