Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PFSO dag Amsterdam Noordzeekanaalgebied – Invitation only!

May 15th 2019 @ 13:00 - 16:30 CEST

Het Centraal Nautische Beheer (CNB) Noordzeekanaalgebied organiseert op 15 mei a.s. de PFSO-dag 2019 voor PFSO’s van ISPS-gecertificeerde bedrijven in het Amsterdam Noordzeekanaalgebied.

Havenbeveiliging blijft onverminderd belangrijk in het Noordzeekanaalgebied. Een goede samenwerking is hierbij van het grootste belang. Daarom blijven we met elkaar investeren in havenbeveiliging en de wijze waarop we samenwerken. Op dit moment lopen een aantal ontwikkelingen in het Noordzeekanaalgebied waar het CNB de genodigden graag in mee willen nemen.

Programma
Medio mei wordt een vernieuwde versie van de bekende MOBI-applicatie in gebruik genomen, waardoor uw administratieve handelingen sneller en gemakkelijker in de MOBI-applicatie gedaan kunnen worden. Op de PFSO-dag nemen we u mee in wat voor u verandert.

Daarnaast heeft Port of Amsterdam vanuit het Programma Cyber Security een meldpunt Cyberincidenten geopend, dat u en de havencommunity bij een grootschalige cyberverstoring kan helpen om de gevolgen te beperken. We zullen op de PFSO-dag uitleggen waarom dit grote meerwaarde voor u heeft.

Verder zullen sprekers vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken u meenemen in hun werkwijze voor Havenbeveiliging én krijgt u de laatste ins- en outs over de ontwikkelingen voor havenbeveiliging in het Noordzeekanaalgebied. Zo zullen de ISPS-inspecties vanaf het tweede kwartaal op een andere manier uitgevoerd gaan worden.

Belangrijke dag voor PFSO’s
Kortom, het belooft een belangrijke dag te worden om weer helemaal bij te zijn als PFSO in het Noordzeekanaalgebied. U kunt deelname bij de PFSO-dag registreren als een kwartaaloefening.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is alleen mogelijk voor genodigden.

Details

Date:
May 15th 2019
Time:
13:00 - 16:30 CEST
View Event Website

Venue

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
Amsterdam, 1019 BR Netherlands
+ Google Map
Phone:
+31 (0)20 509 10 00
View Venue Website

Organiser

Port of Amsterdam
Email:
joost.zuidema@portofamsterdam.com
View Organiser Website

Leave a Reply