Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nor-Shipping 2021 – GEANNULEERD

June 1 - June 4

Wegens corona is NOR Shipping 2021 geannuleerd.

Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie. Noorwegen is daarnaast vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en Blue Economy. Ook dit jaar organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) tijdens Nor-Shipping een Holland Paviljoen op een uitstekende locatie op de beursvloer. Gaat u met ons mee en laat u de sterke Nederlandse innovatiekracht zien op deze beurs?

Over Nor-Shipping
Door deel te nemen aan Nor-Shipping kun je in 4 dagen tijd veel potentiële klanten ontmoeten. In 2019 telde Nor-Shipping 50.000 deelnemers (met 85 nationaliteiten) en bijna 1.000 exposanten (uit o.a. 19 landenpaviljoens). De beurs is verdeeld in 5 hallen, waarbij elke hal een thema heeft:
Hal B – Safety & Rescue
Hal C – Shipbuilding & Repair
Hal D – Maritime Services & Logistics
Hal E – Propulsion & Machinery
Hal T – Blue Economy and “tomorrow’s business solutions today”

Holland Paviljoen
Het Holland Paviljoen staat in hal C op een uitstekende locatie; op een kruising van hoofd gangpaden en tegenover het Noorse Paviljoen. Deelname aan het paviljoen is inclusief:
– Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
– Standinventaris, elektra en verlichting
– Centrale lounge met catering
– Netwerkreceptie
– Aanbod transportarrangement
– Gezamenlijke PR
– Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen: 241 m2

Kosten
De kosten per m2 bedragen:
– voor leden van NMT € 835,- exclusief BTW.
– voor niet-leden bedragen € 935,- exclusief BTW.
De minimale afname is 12m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid
Mogelijk kan jouw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

De Noorse Markt
Noorwegen is een van de weinige landen met een groot maritiem cluster, bestaande uit toonaangevende internationale rederijen, zeevarenden, scheepswerven, maritieme toeleveranciers, scheepsontwerpers, makelaars en aanbieders van verzekeringen en financiële diensten. De scheepsbouw in Noorwegen is heel divers. Zo worden er onder andere expeditie cruiseschepen gebouwd maar ook schepen voor de offshore wind industrie, ferry’s en vissersschepen. Noorwegen kent een aantal belangrijke werven, namelijk: Ulstein Verft, Vard, Vard Brattvaag, Vard Langsten, Vard Søviknes, Havyard Ship Technology, Westcon Yard en Aas Mek. Verksted. Daarnaast zijn er nog tal van andere werven die onder andere kleine werkschepen bouwen. Verschillende partijen houden het orderboek van Noorwegen bij, zie onder andere deze website.

Het land telt ook verscheidende toonaangevende maritieme ontwerpbureaus, zoals Ulstein, Skipsteknisk, Marin Teknikk, Salt Ship Design, Vard Design, Multi Maritime, Polarny Maritime D&E, Deltamarin, NSK Ship Design en Kongsberg. Deze ontwerpbureaus maken uiteraard ook ontwerpen voor schepen die elders in de wereld worden gebouwd, zoals Turkije en Rusland. De Noorse vloot is één van de grootste ter wereld, dit geldt zowel voor Noorse eigenaren als technische managers. In 2019 bestond de vloot van Noorse technische managers uit ongeveer 2300 schepen. Een groot deel van de vloot kan worden onderverdeeld in een aantal scheepstypen, namelijk: passagiersschepen en ferry’s, bevoorradingsschepen voor de offshore, vissersschepen olie/LNG/LPG tankers en general cargo schepen. Veel Noorse short sea schepen zijn relatief oud en aan vervanging toe. Hier liggen dan ook veel kansen voor Nederlandse werven en toeleveranciers. Relevante onderwerpen die spelen onder Noorse scheepseigenaren zijn duurzaamheid, efficiëntie, digitalisering en het koppelen van slimme systemen aan boord.
Meer informatie en direct aanmelden

Voor meer informatie over Nor-Shipping kun je contact opnemen met Joëlla Lucas (Trade Promotion Coördinator – NMT), lucas@maritimetechnology.nl, tel:+31 884 451 024.

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas, (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

Details

Start:
June 1
End:
June 4
Event Category:
View Event Website

Organiser

Netherlands Maritime Technology
Phone:
+31 884 451 024
Email:
lucas@maritimetechnology.nl
View Organiser Website

Leave a Reply