Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nationaal Douanecongres 2016

October 13th 2016 @ 09:30 - 17:15 CEST

€450

Op donderdag 13 oktober organiseren Sdu Uitgevers en Customs Knowledge het Nationaal Douanecongres 2016. Met het thema “Douane in beweging” bieden zij u ook dit jaar opnieuw een veelzijdig programma wat u als douaneproffesional niet mag missen! Ook deze editie staat het DWU hoog op de agenda. Dat is ook niet vreemd, als u bedenkt welke impact een en ander heeft. Hoewel de diverse verordeningen vanaf 1 mei 2016 van toepassing zijn en het juridisch kader duidelijk zou moeten zijn, blijkt de praktijk weerbarstiger.

Waarom mag u de 11e editie niet missen?
Ook deze editie brengt weer een programma van inspirerende plenaire sessies gecombineerd met praktische themasessies. Met sprekers vanuit o.a. Douane Nederland, Ministerie van Financiën, Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Erasmus Universiteit. Daarnaast hebben wij voor deze 11e editie als dagvoorzitter Toine van Peperstraten, sportpresentator.

Een greep uit de te volgen sessies:

  • Gevolgen van TTIP
  • BTW bij invoer; resultaten uit academisch onderzoek
  • Jurisprudentie van het afgelopen congresjaar
  • DWU & douanewaarde nader beschouwd
  • Ervaringen van het bedrijfsleven met het DWU

Mis het Nationaal Douanecongres 2016 niet. Kijkt u op de website voor het volledige programma!

Aanmelden
Schrijf u in vóór 1 augustus 2016 en ontvang € 75,- korting per persoon! U betaalt dan €375,- p.p. (excl. btw). Annuleren kan alleen schriftelijk tot drie weken voor aanvangsdatum. De organisatie brengt daarvoor € 75,- excl. btw administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de cursus brengen zij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen. Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Sdu van toepassing.

Details

Date:
October 13th 2016
Time:
09:30 - 17:15 CEST
Cost:
€450
View Event Website

Venue

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 1
Rotterdam, Netherlands
+ Google Map
View Venue Website