Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Internationale Expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC)

June 2nd 2016 @ 10:00 - June 4th 2016 @ 18:00 CEST

Op 2 juni 2016 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten op vliegveld Twenthe. Drie dagen lang is de voormalige vliegbasis bij Enschede hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Roep om veiligheid
De samenleving roept om slimme antwoorden op de veiligheidsdreigingen van de 21e eeuw. Radicalisering en terrorisme, klimaatverandering en extreem weer, industriële rampen, verkeerscalamiteiten, natuurbranden, infectieziekten, bescherming van vitale infrastructuren en cybercriminaliteit vormen een greep uit de uitdagingen die op het bordje van de veiligheidsregio’s en hun samenwerkingspartners liggen. Welke behoeften hebben de professionals in het veiligheidsdomein om hun taken goed te kunnen uitvoeren? En hoe kunt u hen daarbij met uw producten, innovaties en diensten faciliteren?

Innovatie
eRIC is een uniek interactief praktijkpodium om productinnovaties te presenteren en te demonstreren. Op het gebied van voertuigen, uitrusting, kleding, informatietechnologie, preventietechniek, opleiding, training en oefening. Uitvoerenden, leidinggevenden en inkopers van hulpverlenend Nederland zullen massaal acte de présence geven. Heeft u als fabrikant of leverancier de missie om bij te dragen aan kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing, dan is eRIC voor U ‘the place to be’.

112 Hulpdiensten
eRIC wordt door vele gezien als dé vakdagen voor hulpdiensten. Vele betrokkenen van bijvoorbeeld 112 en andere veiligheidsprofessionals zijn aanwezig of vertegenwoordigd. Zet de datum in uw agenda en registreer u als bezoeker!Parkeren is mogelijk op de daarvoor bestemde parkeergelegenheden.

Parkeren
De kosten zijn €8,- per dag, de uitrijkaarten zijn enkel te koop in de entree van Hangar 11. U kunt zowel met pin als contant betalen.

Details

Start:
June 2nd 2016 @ 10:00 CEST
End:
June 4th 2016 @ 18:00 CEST
View Event Website

Venue

Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede, 7524 PT Netherlands
+ Google Map

Organiser

eRIC
Phone:
+31 402 979 493
Email:
expo@exporic.nl
View Organiser Website