Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Infodag Master Maritiem en Logistiek Management

April 27th 2019 @ 09:30 - 16:30 CEST

Kom op 27 april naar de infodag voor de Master Maritieme Wetenschappen. In deze master kan je vanaf academiejaar 2019-2020 ook de Chongqing Summerschool, of de Summerschool on Urban Logistics volgen!

Persoonlijk kennismaken. Daarvoor kom je natuurlijk naar een Infodag. Zodat je een opleiding vindt die bij je past en een universiteit kiest waarmee het klikt. Je praat met professoren en studenten. Je krijgt uitleg over de opleiding die je interesseert. Van sommige opleidingen kan je ook een proefles bijwonen. Je kijkt cursussen in en ontdekt hoe je je kan voorbereiden. En je verkent de campus natuurlijk.

27 april 2019
Kennismaken met de Universiteit Antwerpen kan op zaterdag 27 april 2019. Vier campussen openen van 9.30 tot 16.30 uur de poorten.

Schrijf je in, zodat we weten dat je erbij zal zijn. Via e-mail ontvang je een e-ticket. Met het e-ticket meld je je op de Infodag vlot aan.

Er zijn twee mogelijkheden:
Start je met studeren?
Zit je vandaag nog op de schoolbanken, maar ben je van plan om volgend jaar (of binnen enkele jaren) een bacheloropleiding te starten? Bekijk het programma voor startende studenten en schrijf je in.

Studeer(de) je al?
Studeer(de) je al aan een hogeschool of universiteit en wil je meer weten over een vervolgopleiding: master, master-na-master of postgraduaat? Bekijk het programma voor studenten die verder studeren en schrijf je in.

Naast de infosessies, rondleidingen en proeflessen kan je de hele dag ook doorlopend aan infostanden terecht.
Bekijk het overzicht van de infostanden per campus.

Details

Date:
April 27th 2019
Time:
09:30 - 16:30 CEST

Venue

Antwerpen
Antwerp, Belgium + Google Map

Organiser

Universiteit Antwerpen
Email:
christa.sys@uantwerpen.be
View Organiser Website

Leave a Reply