Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Havendebat Rotterdam 2019 – Halen Zuid- en Oost-Europa ons in?

December 11th 2019 @ 12:30 - 18:30 CET

China krijgt steeds meer invloed op de wereldwijde logistiek. Ook in Europa laten zij van zich horen, met grote investeringen in Zuid- en Oost-Europa en in andere logistieke centra. Welke gevolgen heeft dit voor de haven van Rotterdam? Daar staat het Havendebat Rotterdam uitgebreid bij stil op de twintigste editie van het Havendebat op woensdag 11 december 2019.

China verstevigt stapje voor stapje zijn grip op de Europese logistiek. Daarbij valt niet alleen te denken aan de samenwerkingen met bijvoorbeeld Griekenland en Italië, maar ook elders in Europa is die invloed merkbaar.

Denk aan het recente nieuws over de investering die staatsrederij Cosco doet in Duisburg, waar over twee of drie jaar de grootste inlandterminal ter wereld moet zijn gerealiseerd. Deze terminal moet het landvervoer via de Nieuwe Zijderoute een flinke impuls geven. Moet Rotterdam zich zorgen maken? Of kan de haven er juist van profiteren? En zo ja, hoe dan? Die vragen staan centraal tijdens het Havendebat Rotterdam. Tijdens het Havendebat kunt u uw stem laten horen en mee debatteren.

Bekijk de website voor het volledige programma of registreer nu.

Details

Date:
December 11th 2019
Time:
12:30 - 18:30 CET
View Event Website

Venue

Mainport Hotel Rotterdam
Leuvehaven 77
Rotterdam, 3011 EA Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Organiser

Nieuwsblad Transport
Phone:
+31 (0) 10 280 1016
Email:
customerdesk@ntpublishers.nl
View Organiser Website

Leave a Reply