Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Havencongres Rotterdam – Mainport Rotterdam: The future is ours!

April 17th 2019 @ 12:00 - 18:30 CEST

Op woensdag 17 april 2019 staat Rotterdam in het teken van het 37e Havencongres. Met 200 deelnemers is dit dé haven-netwerkbijeenkomst van het jaar! Thema 2019: “Mainport Rotterdam: The future is ours!”

Deze editie zet Management Producties extra in op de haven van morgen. Op het podium, maar ook daarnaast. Ontmoet start-ups, leer de behoeftes van de haven-millennial kennen en praat met het studentenpanel op dit interactieve event.

Wat zijn de gevolgen van de brexit en handelsoorlogen voor de BV Nederland? Welke businesskansen brengt de energietransitie mee? Hoe overkomen we de uitdagingen in de binnenvaart? En wat is het strategisch belang van innoveren? U hoort het op 17 april in Rotterdam.

Inschrijven kan online via www.managementproducties.com.

Kosten

  • Deelnametarief: € 649,- voor consultants, financiële sector, advocatuur, IT leveranciers en aanverwante zakelijke dienstverlening.
  • Haventarief: € 549,- voor marktpartijen actief in de haven, industrie, transport en aanverwante sectoren. Ook overheid valt hieronder.
  • Verladerstarief: € 449,- voor logistieke, inkoop- en SC-functies van producenten van consumentengoederen
  • Nieuw in 2019: Millennialkorting: Neem een young professional uit uw organisatie mee en deze topper ontvangt 50% korting op deelname. Zo versterken en verjongen we samen het netwerkmoment! (alleen geldig in combinatie met een reguliere inschrijving, maximaal 1 millennial per reguliere inschrijving en er geldt een leeftijdsgrens van maximaal 30 jaar voor de te registreren millennial).

Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW en inclusief lunch, consumpties en parkeerkaart.

Annuleringsvoorwaarden
Mocht u bij nader inzien verhinderd zijn, dan kunt u tot twee weken voor de bijeenkomst kosteloos annuleren (alleen schriftelijk). Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega.

Details

Date:
April 17th 2019
Time:
12:00 - 18:30 CEST
View Event Website

Venue

LantarenVenster Rotterdam
Otto Reuchlinweg 996
Rotterdam, 3072 MD Netherlands
+ Google Map

Organiser

Management Producties
Phone:
+31104350477
Email:
info@managementproducties.com
View Organiser Website

Leave a Reply