Loading Events

« All Events

ERIC 2020: EXPO Rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing

April 22nd 2020 - April 23rd 2020

Op 22 april 2020 opent de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) haar poorten voor de 3e keer. Twee dagen lang is dit hèt verbindingsplatform voor operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten. Om netwerken te smeden en zaken te doen; krachtig publiek-privaat partnerschap voor een veiliger Nederland.

Roep om veiligheid
De samenleving roept om slimme antwoorden op de veiligheidsdreigingen van de 21e eeuw. Radicalisering en terrorisme, klimaatverandering en extreem weer, industriële rampen, verkeerscalamiteiten, natuurbranden, infectieziekten, bescherming van vitale infrastructuren en cybercriminaliteit vormen een greep uit de uitdagingen die op het bordje van de veiligheidsregio’s en hun samenwerkingspartners liggen. Welke behoeften hebben de professionals in het veiligheidsdomein om hun taken goed te kunnen uitvoeren? En hoe kun je hen daarbij met jouw producten, innovaties en diensten faciliteren?

Innovatie
eRIC is een uniek interactief praktijkpodium om productinnovaties te presenteren en te demonstreren. Op het gebied van voertuigen, uitrusting, kleding, informatietechnologie, preventietechniek, opleiding, training en oefening. Uitvoerenden, leidinggevenden en inkopers van hulpverlenend Nederland zullen massaal acte de présence geven. Heb je als fabrikant of leverancier de missie om bij te dragen aan kennisbevordering en innovatie in de wereld van Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing, dan is eRIC voor jou ‘the place to be’.

112 Hulpdiensten
eRIC wordt door vele gezien als dé vakdagen voor hulpdiensten. Vele betrokkenen van bijvoorbeeld 112 en andere veiligheidsprofessionals zijn aanwezig of vertegenwoordigd. Zet de datum in je agenda en registreer je als bezoeker!

OPENINGSTIJDEN
Woensdag 22 april 2020 van 10.00 tot 18.00
Donderdag 23 april 2020 van 10.00 tot 18.00

LOCATIE
Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345 (Bij gebruik navigatie, geef ‘Oude Deventerweg’ in)
7524 PT Enschede

Wanneer u met de auto komt adviseren wij de volgende route:

  • Op de A1 afslag nr. 33 nemen Oldenzaal – Zuid richting Losser/Enschede
  • Rechtsaf de Enschedesestraat (N733) richting Enschede
  • Rechtsaf de Oude Deventerweg op
  • Op de hoek met de Vliegveldweg rechts de oude Deventerpoort door (adres: Vliegveldweg 345, Enschede)

PARKEREN
Vliegveld Twenthe beschikt over een uitgebreid parkeerterrein.
Het parkeertarief bedraagt € 10,- voor de gehele dag.

Details

Start:
April 22nd 2020
End:
April 23rd 2020
Event Category:
Website:
https://www.exporic.nl

Organiser

eRIC
Phone:
+31 402 979 493
Email:
expo@exporic.nl
Website:
http://www.exporic.nl/

Venue

Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede, 7524 PT Netherlands
+ Google Map