Loading Events

« All Events

Cyber Event

September 23 @ 10:00 - 14:00 CEST

€195


 

Op 23 september 2021 organiseert Port Security Center in samenwerking met LinkShadow en ResilientShield een Cyber Event.

Doelgroep
Port Security Officers, Port Facility Security Officers, Company Security Officers, Ship Security Officers, IT-managers.

Programma

 • 09.45 uur: Inloop
 • 10.00 uur: Ontvangst
 • 10.15 uur: Opening
 • 10.30 uur: Casus 1:
  Stel de besturing van een olietanker wordt overgenomen vlak voor het de haven binnen vaart… Zou dit scenario realiteit kunnen worden en zou het te voorkomen zijn?
 • 11.00 uur: Q&A
 • 11.15 uur: Casus 2:
  Wat als we meer schepen in AIS zien, dan met het blote oog? Is dit een indicatie dat we te maken hebben met een Radar Spoofing aanval? Of is er een andere verstoring gaande en is dit een voorbode van wat komen gaat?
 • 11.45 uur: Q&A
 • 12.00 uur: Lunch
 • 12.45 uur: Interactieve workshop
 • 13.30 uur: Afsluiting
 • 14.00 uur: Einde event

Maximaal aantal deelnemers
Er kunnen coronaproof maximaal 40 deelnemers deelnemen.

Uw sprekers

 • Kiarash Jafari: Dhr. Jafari werkt al vele jaren in cyberbeveiliging en heeft veel ervaring opgedaan met het verkopen van hoogwaardige en best-of-breed-oplossingen aan de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven in Europa. Hij is een vertrouwde beveiligingsadviseur voor veel beslissingnemers en helpt hen hun organisatie te beschermen met LinkShadow.

LinkShadow
De beveiliging wordt beperkt door tal van factoren, waaronder een gebrek aan mankracht, beperkte vaardigheden, budgetbeperkingen en tijd. LinkShadow is gemaakt door een team van zeer bekwame experts, oplossingsarchitecten, productspecialisten en programmeurs om een ​​cyberbeveiligingsoplossing van de volgende generatie te formuleren die een ongeëvenaarde detectie van zelfs de meest geavanceerde bedreigingen biedt. LinkShadow is gebouwd met de visie om de verdediging van organisaties tegen geavanceerde cyberaanvallen, zero-day malware en ransomware te verbeteren en tegelijkertijd snel inzicht te krijgen in de effectiviteit van hun bestaande beveiligingsinvesteringen.

 • Igor van Gemert is een ras ondernemer, die disruptieve technologie inzet om high tech en high impact business modellen te te creëren en of te verbeteren. Zijn solide achtergrond in cybersecurity, kunstmatige intelligentie en 3D/VR/AR/MR simulaties, en uitstekende sociale vaardigheden stellen hem in staat om complexe technologie gedreven projecten te sturen en zijn teams te motiveren om uit te blinken. Hij is een mensen-mens, een charismatisch leider, maar in vooral in staat om binnen budget en tijddruk resultaat te boeken.

Voordat Igor in 2018 zijn nieuwe venture ResilientShield startte, creëerde hij met zijn team sim-ci.com als onderdeel van het innovatieprogramma bij Alliander. Tijdens de realisatie van deze nieuwe afdeling realiseerde hij zich als geen ander dat “een goede cybersecurity architectuur en uitvoering van levensbelang is voor onze samenleving.” Dit heeft hem doen besluiten om ResilientShield op te richten waar hij vanuit technologie en digitaal leiderschap laat zien dat cybersecurity weerbaarheid bestaat uit een delicate balans tussen mens, processen en technologie.

Locatie
Het event wordt gehouden bij Resilient Shield aan de Touwbaan 38 te Leiderdorp.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het kopen van een ticket.

Onverhoopt verhinderd?
Wanneer u onverhoopt verhinderd bent, kunt u zich laten vervangen door een collega. Laat ons dat dan wel even weten i.v.m. het toelatingsbeleid.

Let op: Tijdens het evenement worden de a href=”https://nl.wikipedia.org/wiki/Chatham_House_Rule” rel=”noopener” target=”_blank”>Chatham House Rules gehanteerd zodat de betrokken partijen vrij informatie kunnen delen zonder hun imago en vertrouwelijkheid te beschadigen. Deelnemers moeten zichzelf kunnen identifceren met een geldig identiteitsbewijs.

Details

Date:
September 23
Time:
10:00 - 14:00 CEST
Cost:
€195

Venue

Resilient Shield
Touwbaan 38
Leiderdorp, 2352 CZ Netherlands
View Venue Website

Organiser

ResilientShield
Email:
protect@resilientshield.nl
View Organiser Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Aanmelding Cyber event 23 september 2021
195,00 excl. VAT
50 available