Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BTW in de maritieme en logistieke sector in 2019

November 14th 2018 @ 12:00 - 17:00 CET

Op 1 januari 2019 treedt de nieuwe tekst van Tabel II in werking. De toepassing van het nultarief bij de leveringen en diensten aan zeeschepen en luchtvaartuigen in het internationale verkeer wordt aangepast. Het nultarief is dan niet altijd meer van toepassing bij leveringen en diensten aan zeeschepen en luchtvaartuigen.

Wordt het schip voor meer dan 70 % gebruikt voor de vaart op volle zee? Wanneer is een schip een zeeschip? Wat is er veranderd in de regels en hoe implementeer ik dit in mijn bedrijf. Laat u bijpraten op het seminar van JHEducation “BTW in de maritieme en logistieke sector in 2019 – De wijzigingen in het nultarief van Tabel II Wet OB.” (NBA 4 PE-uren, RB 4 fiscale punten)

In deze middag krijgt u van onze docenten een overzicht van de relevante btw-vraagstukken met betrekking tot internationale handel in goederen en diensten, gefocust op de wijziging van het nultarief van Tabel II vanaf 1 januari 2019. De onderwerpen worden met veel praktijkgevallen toegelicht. Na de cursus bent u weer helemaal up-to-date.

Bekijk hier het volledige programma.

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 375,- per persoon (excl. btw). Hierbij zijn inbegrepen de kosten van documentatiemateriaal, koffie, thee en maaltijd. Het documentatiemateriaal ontvangt u tijdens de cursus. Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging, routebeschrijving en factuur. Wanneer u met meer dan één persoon tegelijkertijd boekt ontvangt u 10% collegakorting.

Wanneer u bij inschrijving voor het seminar een abonnement (minimaal 1 jaar) neemt op het Handboek Europese BTW, ontvangt u de vijf recent geactualiseerde naslagwerken ( € 320,–) geheel gratis. Het handboek wordt na de cursus geleverd door de SDU.

Details

Date:
November 14th 2018
Time:
12:00 - 17:00 CET
Event Categories:
,
View Event Website

Venue

Rotterdam
Rotterdam, Netherlands
View Venue Website

Organiser

JHEducation
Email:
info@jheducation.nl
View Organiser Website

Leave a Reply