Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bijeenkomst inzet drones in het havengebied

November 27th 2018 @ 13:30 - 17:30 CET

De mogelijkheden voor het inzetten van vliegende drones in havengebieden zijn ruimer geworden. Amports en Port of Amsterdam hebben het genoegen u uit te nodigen voor een bijeenkomst over de potentie en het gebruik van drones in havens en maritieme industrie. Het programma vindt plaats op 27 november a.s. in Prodock en maakt deel uit van de eerste Amsterdam Drone Week (26 t/m 30 november a.s. in Amsterdam RAI).

Tijdens dit middagdeel, zult u meer ervaren over de inzetmogelijkheden van drones in het Amsterdamse havengebied. In Prodock worden twee parallel sessies gehouden over de inzet van drones als techniek voor veilige inspecties, efficiënt onderhoud en snellere operaties. Vier dronebedrijven presenteren binnen deze thema’s de actuele mogelijkheden. De bijeenkomst besluit met een infomarkt voor drone serviceproviders en een netwerkborrel.

Wilt u alvast meer ervaren over het inzetten van drones in het Amsterdamse havengebied, kijk dan op: https://www.portofamsterdam.com/nl/havenbedrijf/drones

Programma:

  • 14.00 uur: Inloop met koffie en thee
  • 14.30 uur: Welkomstwoord Port of Amsterdam
  • 15.00 uur: Start parallel sessies
  • 16.30 uur: Opening informatiemarkt en start netwerkborrel
  • 17.30 uur: Einde fieldtrip. Terugreis naar Amsterdam RAI

Download hier het complete programma.

Leveranciers van dronetechniek en aanverwante dienstverleners kunnen zich presenteren op de speciale infomarkt. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij Joost Zuidema, joost.zuidema@portofamsterdam.com.

Details

Date:
November 27th 2018
Time:
13:30 - 17:30 CET
Event Category:
View Event Website

Venue

Prodock
Moezelhavenweg 9
Amsterdam, 1043 AM Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Organiser

Port of Amsterdam
Email:
joost.zuidema@portofamsterdam.com
View Organiser Website

Leave a Reply