Ports & Hinterland Europe

Online

North Sea Port is de host van de aankomende editie van Ports & Hinterland Europe. Vanwege COVID-19 zal dit evenement live online zijn.

The Sky is the Limit

Online

Gaat u mee op reis naar de haven van de toekomst?
Webinar met Paul Pot & Andre Kuipers

Nor-Shipping 2021 – GEANNULEERD

Van 1 t/m 4 juni 2021 vindt de beurs Nor-Shipping plaats in Oslo. Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie.

NEVA Rusland 2021

NEVA is de grootste vakbeurs voor de scheepsbouw in Rusland. NEVA vindt plaats van 21 t/m 24 september 2021 in het Expoforum in St. Petersburg. Met bijna 25.000 bezoekers en ruim 650 exposanten uit 29 landen kun je hier in vier dagen tijd honderden potentiële klanten ontmoeten.

SEA Asia 2021

Midden in de Singapore Maritime Week, vindt dé maritieme & offshorebeurs van Azië plaats; SEA Asia in de maritieme hotspot Singapore.

Europort 2021

Met 27.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot één van de grootste maritieme vakbeurzen in Europa. Verdeeld over 8 hallen presenteren verschillende nationale en internationale spelers zich op deze beurs. Europort heeft een speciale focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Tot de bezoekers van Europort behoren: scheepseigenaren, reders, werven, ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Zoals superintendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.